Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 02. 2024. 20:35 >> 20:34
Čitaj mi:

GEST ZA PRIMJER

Bolonja isplatila Mihajlovićev ugovor do kraja

Čelnici Bolonje napravili su gest za primjer prema porodici preminulog Siniše Mihajlovića - klub je uplaćivao svaku platu koju je srpski trener trebalo da dobije do kraja ugovora.

To je otkrila Mihajlovićeva supruga Arijana. Legendarni igrač je preminuo 16. decembra 2022. godine, nakon duge i teške bolesti.

"Bolonja je uplaćivala platu mog supruga sve do posljednjeg dana njegovog ugovora u junu 2023. To je nevjerovatan gest koji mi je davao sigurnost u danima konfuzije. Niko od ljudi u klubu nas nije zaboravio, to je poseban klub u posebnom gradu", rekla je Arijana za list "Mesađero".

U nedjelju se sastaju Lacio i Bolonja, dva kluba za koje je Mihajlović bio posebno vezan.

"To je Sinišin meč, biću na stadionu, vratiću se fudbalu od kojeg sam se udaljila. Moji sinovi su zainteresovani za taj meč, oni su zagriženi navijači Lacija. I navijači Lacija su posebni, učinili su da se ne osjećam samom, voljeli su Sinišu kao i navijači Bolonje", naglasila je Mihajlovićeva supruga.

Mihajlović je Bolonju vodio u dva mandata. Prvo od 2008. do 2009. godine, a potom i od 2019. godine, na ukupno 131 utakmici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније