Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Mina ]

27. 04. 2024. 21:22 >> 22:54
Čitaj mi:

TROFEJ RADIJA CRNE GORE

Korać i dalje na vrhu liste strijelaca

Napadač Jedinstvo France, Žarko Korać, sa 16 postignutih golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Meridianbet Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Golgeter Mladosti, Aleksa Maraš, postigao je 13, dok su nekadašnji fudbaler Arsenala, Boban Đorđević, član Petrovca, Slobodan Babić i Oliver Šarkić strijelci deset golova.

Po devet puta u strijelce upisali su se Bojan Matić iz Dečića i Senaga Naoki iz Jezera, dok su po sedam golova postigli igrači Budućnosti, Stefano Almeida i Đorđe Despotović i Dušan Vuković iz Sutjeske.

Po šest pogodaka imaju članovi Budućnosti Marko Mrvaljević i Balša Sekulić, Draško Božović iz Dečića i igrači Jezera Edis Redžepagić i Balša Tošković.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti.

U narednih devet godina zaslužili su ga golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović, Marko Ćetković, Božo Marković i Tajron Konrad, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović, napadač Zete Nikola Krstović i Adnan Bašić iz Petrovca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније