Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

08. 05. 2024. 09:49 >> 10:25
Čitaj mi:

luis enrike nakon eliminacije

Enrike: Ovo su jako bolni momenti za nas

Fudbaleri Borusije Dortmund prvi su finalisti Lige šampiona. Žuto-crni su i u revanš meču uspjeli da pobijede Pari Sen Žermen 1:0 i sa ukupnim rezultatom 2:0 zasluženo ovjerili vizu za Vembli.

Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike tužan je poslije eliminacije njegovog tima u polufinalu Lige šampiona.

"Ovo su jako bolni momenti za nas, kada izgubiš na ovaj način normalno je da te obuzme tuga. Možemo samo da im čestitamo na plasmanu u finale. Nismo potcijenili Dortmund, to ne bi uradio niko ko ozbiljno poznaje fudbal, rezultat je takav kakav je. Fudbal je čudan, nagrađuje one koji daju golove, a ne one koji stvaraju više šansi", rekao je Enrike.

Zanimalo je medije da li je Španac razočaran Kilijanom Mbapeom.

"Ja snosim svu odgovornost za eliminaciju. Bilo bi tužno isturiti igrače".

 Kilijan Mbape jedan je od rijetkih u ekipi Pari Sen Žermena koji nije tražio opravdanje u nedostatku sreće.

"Poslije će svako raditi svoje analize, ali istina je da su oni jednom ili dva puta došli kod nas i dali gol, a da smo mi često dolazili u njihov prostor, a da nismo uspjeli da postignemo gol. Ovo je neumoljivo zapažanje, ali jedino istinito. Ne volim baš da pričam o lošoj sreći. Kad si dobar, lopta ne udara u stativu, već ulazi u gol. Danas nismo bili dovoljno dobri", rekao je Mbape. 

Kapiten Markinjos pokušao je da skine pritisak sa ekipe.

"U početku niko nije vjerovao da ćemo stići ovako daleko. Ispali smo u polufinalu, ali to je novi projekat sa novim trenerom i dosta promjena. Ima mnogo pozitivnih stvari za sljedeću sezonu. Htjeli smo da idemo do kraja zbog navijače, da ih odvedemo na Vembli. Ne smijemo da spuštamo glavu. Bilo je mjesta za prolaz. Efikasnost je ono što nam je nedostajalo. Morali smo bolje da se branimo, to su sitni detalji", kaže Brazilac koji ni poslije 11 godina u klubu neće uspjeti da se okiti evropskom titulom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније