Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

09. 05. 2024. 12:43 >> 12:42

OD JUNAKA DO TRAGIČARA

Nojer: Svako ko je igrao fudbal zna kako se sada osjećam

Golman Bajerna Manuel Nojer sve do samog finiša meča sa Realom bio je jedan od junaka svog tima. U nekoliko navrata je fenomenalno intervenisao, ali se sve srušilo u 88. minutu, kada je jedan ne toliko jak udarac Vinisijusa odbio, a Hoselu poravnao. Kapiten Bavaraca kazao je da ne može da prežali ispadanje od Reala.

Hoselu je u nadoknadi kompletirao preokret 2:1 i Ral je izborio novo finale elitnog takmičenja.

"Svako ko je ikada igrao fudbal zna kako se osjećam u ovom trenutku. Gorak je ukus biti eliminisan iz takmičenja, a bili smo tako blizu finala LŠ. Bili smo jednom nogom na Vembliju, vidjeli smo sebe tamo, ali nismo uspjeli. Bez riječi sam“, rekao je Nojer za DAZN.

Real će prvog juna na Vembliju u finalu igrati protiv Borusije Dortmund.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније