Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

16. 04. 2024. 14:16 >> 14:19

NEKADA NAJBOLJI VEZNI FUDBALER

Dele Ali najavio povratak: Moja želja je da igram na SP 2026.

Bamidejl Džermejn Ali, poznatiji kao Dele Ali, nekada veliki fudbalski talenat, najskuplji vezni fudbaler planete i nosilac igre Totenhema, najavio je da želi da se vrati na stari put i da igra za Englesku na Mundijalu u SAD 2026. godine.

Fudbaler koji je i pored Harija Kejna bio prva zvijezda Totenhema, bio je nosilac igre i u engleskoj reprezentacji za koju ima 37 nastupa, ali je onda imao problema psihičke prirode.

Ali je prema transfermarketu 2018. godine bio najskuplji vezni fudbaler na svijetu i bio je tražen od strane Real Madrida, Barselone, PSŽ-a.

Od tada je krenuo i pad praćen i čuvenom pljačkom njegove kuće 2020. godine kada su mu provalnici držali nož pod grlom, a potom i udarili u lice.

U velikom intervjuu 2023. godine kod Gerija Nevila pričao je o tome kako je kao šestogodišnjak bio seksualno zlostavljan, a da je sa osam godina počeo da prodaje narkotike.

Nakon Totenhema igrao je u Evertonu, čiji je još član, a tokom pozajmice u Bešiktašu bio je nestao na neko vrijeme, da bi kasnije bilo otkriveno da je bio na klinici za odvikavanje od tableta za spavanje koje je uzimao tokom borbe sa depresijom.

Ali sada govori da se nada da je sve to iza njega.

"Svaki dan mi stiže notifikacija - Mundijal 2026. godine. To je moj cilj", kazao je Ali za "Skaj Sports".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније