Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

12. 08. 2023. 17:50 >> 17:50

IMAO PROBLEME SA DEPRESIJOM

Navijači Evertona pružili podršku Dele Aliju

Fudbaleri Evertona igraju na svom terenu protiv Fulama utakmicu 1. kola Premijer lige, a navijači kluba iz Liverpula iskoristili su priliku da pruže podršku Dele Aliju.

Oni su na tribinama razvili transparente na kojima je pisalo "Vjeruj, Dele" i "Sa tobom smo Dele, zajedno smo jači".

Podrška 27-godišnjem fudbaleru stiže nakon što je nedavno u podkastku kod Gerija Neila, "otvorio dušu" i iznio zaprepašćujuće detalje iz svog djetinjstva.

On je tom prilikom rekao da je sa šest godina bio seksualno zlostavljan, da je sa osam godina bio primoran da prodaje narkotike, kao i da mu je majka bila alkoholičarka. Uz to je bio zavisnik od tableta za spavanje, a patio je i od depresije.

Ali se ove sezone vratio u Evrton sa pozajmice u Bešiktašu, a izostavljen je iz tima za današnju utakmicu zbog problema sa povredom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније