Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

01. 04. 2024. 13:01 >> 13:11
Čitaj mi:

OČEKUJE DA ĆE GA IZRUČITI RUSIJI

Ozloglašen zatvor u kojem je zatvoren Promes: Silovanja na dnevnom nivou

Holandski fudbaler i član Spartaka iz Moskve Kvinsi Promes mogao bi da bude izručen Rusiji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje se nalazi u zatvoru zbog izazivanja saobraćajne nezgode i bježanja sa mjesta događaja.

Promes je u Holandiji osuđen zbog krijumčarenja 1.361 kilogram kokaina na šest godina zatvora i još 18 mjeseci zbog toga što je nožem izbo svog rođala.

Igrač koji je igrao za Ajaks, Sevilju i koji ima 50 nastupa za holandsku reprezentaciju se nalazi u bjekstvu od tada, igra za Spartak iz Moskve, gdje koristi situaciju da su diplomatski odnosi Holandije i Rusije prekinuti zbog ruske agresije na Ukrajinu.

Njegova ekipa se nalazila na prirpemama u Dubaiju, gdje je Promes uhapšen nakon saobraćajne nezgode.

On se od tada nalazi u Al Aver zatvoru koji je poznat po zatvorskoj torturi, ali i užasnim zlostavljanjima među samim zatvorenicima.

Holandski "De Telegraf" prenosi da se 32-godišnji fudbaler nalazi u ćeliji koja ima kapacitet šest mjesta, ali se nalazi sa 26 zatvorenika u njoj.

Dozvoljeno mu je da vježba tri puta nedjeljno (naravno bez teretane), a nema pristup voću i nekog povrća.

Novinar Jon Van Heuvel je objavio da se u Al Averu silovanja dešavaju na dnevnoj bazi, i da su zatvorenici u specijalnim uslovima zbog konstantnog rada klima uređaja temperatura je česti neprijatna.

Svi zatvorenici moraju da imaju obrijene glave.

Promes se nalazi u ćeliji sa četiri holandska državljana, dok su ostali zatvorenici sa njim mahom optuženi zbog konzumiranja narkotika.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније