Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

19. 03. 2024. 13:36 >> 13:36

SLUČAJ FUDBALERA

Alveš traži da ga oslobode do presude: Tužilaštvo se plaši bjekstva

Brazilski fudbaler i bivši reprezentativac Dani Alveš zatražio je od suda u Barseloni da bude pušten do konačne presude.

Ranije ovog mjeseca, Alveš je osuđen na četiri i po godine zatvora po tužbi za silovanje u jednom noćnom klubu u Barseloni.

Advokatski tim fudbalera je uložio žalbu na takvu presudu, a vođa pravnog tima Injes Gvardiola je tražio da se njegov klijent oslobodi iz pritvora do konačne odluke žalbe.

Tužilaštvo se protivi ovakvom scenariju, zbog straha da bi Alveš mogao da iskoristi situaciju i pobjegne iz zemlje.

Na takvo pretpostavku se oglasio i sam fudbaler koji je rekao da mu tako nešto ne pada na pamet.

"Vjerujem u pravdu, neću pobjeći", kazao je Alveš.

Interesantno da, kako je Alveš već godinu dana u pritvoru, pa se bliži četvrtini svoje kazne, po španskom zakono može da aplicira za slobodne vikende.

Sa druge strane i tužilaštvo je podnijelo žalbu na presudu fudbaleru, jer traže da mu se prvobitna presuda od četiri i po godine poveća na dest godina zatvora.

Ester Garsija, advokatica žrtve, kazala je da uslijed finansijskog bogatstva s kojim raspolaže optuženi, mogućnost da bude pušten ne bi smjela da se desi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније