Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 02. 2024. 18:32 >> 18:32
Čitaj mi:

"OBJE STRANE ZADOVOLJNE"

Bonući odustao od postupka protiv Juventusa

Italijanski fudbaler Leonardo Bonući odustao je od postupka koji je pokrenuo protiv svog bivšeg kluba Juventusa za moralnu i profesionalnu štetu, prenio je danas torinski klub.

"Bonući je odustao od postupka protiv Juventusa, koji je sa svoje strane prihvatio ovu odluku kojom se definitvino stavlja tačka na spor", naveo je Juventus u saopštenju za javnost.

Juventus je dodao i da odustajanje od spora ne nosi sa sobom nikakve finansijake posljedice, i da su "obje strane zadovoljne" ovakvom odlukom.

Bonući je kritikovao Juventus, za koji je nastupao od 2010. do 2017. i od 2018. do 2023. godine, jer je u julu prošle godine objavio da više ne računa na njega, a tu odluku je donio godinu dana ranije.

"Odlučio sam da pribjegnem sudskom postupku protiv Juventusa, nakon što sam pročitao i čuo toliko neistina koje dolaze od kluba i trenera", naveo je Bonući u semptembru.

Bonući je tada rekao i da je "čuti tako nešto poslije više od 500 mečeva odigranih za Juventus poniženje".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније