Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 01. 2024. 20:52 >> 20:52
Čitaj mi:

ITALIJAN ODABRAO TURSKU

Bonući nastavlja karijeru u Fenerbahčeu

Italijanski fudbalski reprezentativac, Leonardo Bonući nastaviće karijeru u turskom Fenerbahčeu.

Defanzivac koji je osvojio Evropsko prvenstvo sa "Azurima", a skoro deceniju je nosio dres Juventusa dogovorio je sve detalje ugovora sa turksim timom.

On je na početku ove sezone kao slobodan igrač prešao u Union Berlin, kako bi im pomogao u njihovom premijernom izdanju u Ligi šampiona, ali nakon pola godine dobio je od njemačkog tima raskid ugovora.

Jedno vrijeme se pričalo da bi mogao da pređe u Romu, jer je trener "vučice" Žoze Murinjo njegov veliki fan, ali na kraju se ipak opredjelio za jedan od najvećih turskih timova.

Fenerbahče nakon 18. kola dijeli prvu poziciju sa velikim rivalom Galatasarajem. Obije ekipe imaju po 47 osvojenih bodova i nema sumnje da će do kraja prvesntva odlučivati foto finiš, budući da trećeplasirani Trabzon zaostaje velikih 14 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније