Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

24. 12. 2023. 12:27 >> 12:27
Čitaj mi:

MURINJO ŽELI VETERANA

Bonući se nakon par mjeseci vraća u Italiju: Roma sljedeća stanica?

Jedan od najboljih italijanskih defanzivaca, Leonardo Bonući, mogao bi nakon samo par mjeseci a napusti redovie Union Berlina.

Fudbaler koji je 12 godina bio član dominantne ekipe Juventusa, na ljeto je pojačao njemačkog Bundesligaša, u želji da pomogne u njihovoj kampanji u Ligi šampiona.

Međutim kako se to i nije baš slavno završilo, a i sam Union igra loše ove godine u domaćem prvenstvu, Bonući bi već u januaru mogao nazad.

Za njega je navodno zainteresovana Roma, posebno trener Žoze Murinjo koji posebno cijeni kvalitete 36-godišnjeg štopera.

Ostaje da se vidi koliko bi Union tražio za fudbalera koji je slobodan igrač na iduće ljeto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније