Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 03. 2013. 11:05   >>  14:14 2

CFL

Izbrisani rezultati OFK Bar

Svi rezultati odigranih utakmica seniorskog tima OFK Bar u jesenjem dijelu sezone Druge crnogorske lige su izbrisani i smatra se da utakmice nijesu odigrane, saopštila je Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore.

Navodi se da naredne utakmice po kalendaru takmičenja neće biti registrovane službenim rezultatom 3:0 u korist protivnika OFK Bar.

Saopšteno je da je i kadetski tim izbrisan iz takmičenja Kadetske lige Crne Gore i da su svi rezultati odigranih utakmica izbrisani.

"Komisija za takmičenje FSCG sačiniće nove tabele za Drugu i Kadetsku ligu Crne Gore za tekuću takmičarsku sezonu", navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu.

Saopšteno je da je Komisija za status i registraciju igrača donijela odluku da se fudbalerima barskog tima dozvoljava registracija za druge klubove FSCG do 15. marta.

"Komisija za status i registraciju igrača FSCG naložila je regionalnim registracionim organima da igračima registrovanim za OFK Bar omoguće registraciju za druge klubove", piše u saopštenju.

Podsjtimo, predsjednik Omladinskog fudbalskog kluba Bar, Vlatko Aprcovića je u dopisu naveo da taj klub odustaje od daljeg takmičenja.

„Ovim putem vas obavještavam da nijesam uspio da se dogovorim sa eventualnim sponzorima da preuzmu klub na upravljanje, pa vas sa žaljenjem, informišem da OFK Bar neće moći da nastavi takmičenje u Drugoj ligi Crne Gore u proljećnjom dijelu prvenstva 2012/2913. godine. Takođe vas obavještavam da sam svim igračima, koji su to zatražili, dao ispisnice, kako bi na vrijeme mogli da obezbijede klub u kojem bi nastavili karijeru", navodi se u dopisu Fudbalskom savezu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније