Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

17. 10. 2023. 10:57 >> 10:57

PORAZ OD PORTUGALA

Džeko: Kako je počelo, dobro se završilo

Reprezentacija BiH je doživela katastrofu kod kuće u Zenici od Portugala (0:5). Izabranici Sava Miloševića gotovo su izgubili sve šanse da se kroz kvalifikacije domognu vize za Euro 2024 i sreću će morati da traže kroz plej-of Lige nacija.

Igrači BiH su po završetku meča u kojem su sve golove primili u prvom poluvremenu, "nagrađeni" zvižducima.

Iskusni Edin Džeko je pokušao da analizira šta se dogodilo na Bilinom Polju.

"Utakmica protiv Lihtenštajna nas je zavarala. Kad primiš gol u trećem minutu noge se same počnu tresti. Prelagano smo primali golove zbog individualnih grešaka. Ne možemo više ovako. Kako je počelo, na kraju se dobro i prošlo. Ova utakmica selektoru može da pomogne da u budućnosti vidi šta i kako. Protiv ovakvih ekipa nije dobro igrati otvoreno, jednostavno im nismo dorasli", smatra Džeko.

Svestan je da nema mnogo opcija ako se želi igrati na završnom turniru.

"Jedini put je sada preko baraža. U naredne dvije utakmice nam je ostalo da vidimo na koga možemo da računamo. Valjda ćemo u tom plej-ofu biti svi kompletni, probaćemo da se plasiramo na Euro", zaključio je Džeko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније