Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

20. 06. 2023. 13:21 >> 13:21

NAPUŠTA ITALIJU POSLIJE OSAM GODINA

Džeko se dogovorio sa Fenerbahčeom, klub odustao od Montele

Napadač Intera Edin Džeko, navodno je dogovorio dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom vrijedan 5 miliona eura po sezoni.

Džeko će biti slobodan slobodan igrač, pošto mu trenutni ugovor ističe 30. juna, a ni igračč ni klub ne žele da razgovaraju o nastavku saradnje.

Kako prenosi "Tutomerkato" dogovor je postignu, još samo da se dogovore oko konačnih detalja, za dvogodišnji ugovor vrijedan 5 miliona eura po sezoni.

Džeko će tako napustiti Italiju nakon osam godina, nakon što je došao u Romu 2015. godine, a zatim se pridružio Interu u ljeto 2021. godine.

Fenerbahče je bio zainteresovan i za Vinćenca Montelu na mjestu trenera, a klub je odlučio da ipak žele domaće ime na klupi.

Turski klub je nedavno potpisao veliko pojačanje, Rajana Kenta iz Rendžersa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније