Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

23. 08. 2023. 12:49 >> 12:52

PREMIJER LIGA

"Skaj" se izvinio Dajču: Kazali tokom prenosa da je obučen kao "krupije"

Televizija Skaj Sport izvinila se zbog "bezosjećajnih" komentara o treneru fudbalera Evertona Šona Dajča tokom utakmice protiv Aston Vile u Premijer ligi.

Everton je u nedjelju izgubio od Aston Vile sa 0:4, a komentatori Bil Lesli i Endi Hinčklif su tokom prenosa rekli da se Dajč "obukao kao krupije", osoba koja nadgleda stolove za kockanje u kazinima.

Dajč je obukao crno odijelo i bijelu košulju, a oko ruke je nosio crni flor u čast Majkla Džonsa, koji je prošle sedmice poginuo radeći na izgradnji novog stadiona Evertona.

Portparol Skaja izvinio se zbog "uznemirenosti" koju su ti komentari izazvali.

"Komentari tokom utakmice Aston Vile i Evertona su bili bezosjećajni i za žaljenje. Razgovarali smo sa svima koji su učestvovali u prenosu, uključujući i komentatore i podsjetili smo ih na njihovu odgovornost i potrebu da budu pažljiviji i osjećajniji", naveo je portparol, prenijeli su britanski mediji.

Lesli i bivši defanzivac Evertona Hinčklif izrazili su žaljenje zbog svojih komentara.

Građevinski radnik 26-godišnji Majkl Džons umro je prošle sedmice radeći na izgradnji novog stadiona Evertona, čiji je bio veliki navijač.

Igrači i članovi stručnog štaba su u njegovu čast nosili crni flor tokom utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније