Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

26. 07. 2023. 18:13 >> 18:13

POJAČAO GRADSKOG RIVALA

Isko se osvetio Sevilji: Vezista potpisao za Betis

Nekada jedan od najtalentovanijih veznih fudbalera, Isko, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Real Betisom, potvrdio je Fabricio Romano.

Isko na "Benito Viljamarin" stiže kao slobodan igrač, nakon što je u decembru poršle godine raskinuo ugovor sa Seviljom, zbog velikog sukoba sa tadašnjim sportskim direktorom, Monćijem.

Od tada je trenirao indivudualno, i isticao je da mu mnogo nedostaje fudbal, kao i da jedva čeka da se vrati na teren, a želja mu se ispunila.

Španac je uspješno rošao sve ljekarske preglede, i uskor bi transfer trebalo da bude ozvaničen.

Ključnu ulogu u ovom taransferu imao je trener Betisa, Manuel Pelegrini sa kojim je Isko sarađivao dvije godine u Malagi.

Vezista je karijeru počeo u Valensiji 2009. godien, a pored Malage i Sevilje, devet sezona igrao je za Real Madrid.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније