Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

02. 06. 2023. 11:24 >> 11:24

NAKON ISPADANjA

Alardajs napustio Lids

Trener Sem Alardajs napustio je danas fudbalski klub Lids pošto nije uspio da izbori opstanak u Premijer ligi.

Alardajs je 3. maja na klupi zamijenio Havija Grasiju. Predvodio je Lids u posljednje četiri utakmice u sezoni s ciljem da klub ostane u ligi, ali je ekipa osvojila samo bod i poslije tri godine u eliti, vraća se u Čempionšip.

"Bila je čast trenirati Lids, veliki klub sa nevjerovatnom navijačkom bazom. U ovoj fazi moje karijere nisam siguran da je ovaj izazov, koji je potencijalno dugoročni projekat, nešto čemu bih mogao da se posvetim. Klubu želim uspjeh u budućnosti i nadam se da će se vratiti u Premijer ligu gdje i pripada", rekao je Alardajs, prenio je Skaj.

Uprava Lidsa saopštila je da će imenovati novog trenera u "narednih nekoliko nedjelja".

Lids je prvobitno u februaru otpustio trenera Džesija Marša, kada je ekipa bila 17. Ekipu je preuzeo Grasija i predvodio ju je u 11 prvenstvenih utakmica, od kojih je tri dobio, pa je i sa njim završena saradnja i doveden je Alardajs.

On je imao težak zadatak da u utakmicama protiv Mančester sitija, Njukasla, Vest Hema i Totenhema izbori opstanak.

"Zahvalni smo Semu što je bio dovoljno hrabar da dođe i uradi sve što može da nas spasi", rekao je izvršni direktor Lidsa Angus Kinear.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније