Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

02. 05. 2023. 12:54 >> 12:54

PREMIJER LIGA

Lids taži slamku spasa: Garsiji spreman otkaz, dolazi "Big Sem"

Fudbalski klub Lids nalazi se u velikim problemima budući da se nalazi na 17. poziciji Premijer lige sa isto bodova koliko i 18-plasirani Notingem Forest ali sa boljom gol razlikom.

Nakon ubjedljivog poraza od Bornmuta ekipa iz Jorkšira se okrenula traženjz alternative budući da se španski stručnjak Havi Garsija nije najboljnj snašao na toj poziciji.

Bivši trener Malage i Valensije je preuzeo klub od američkog stručnjaka Džesija Marša, u februaru ove godne, ali je u 11 kola upisao svega tri pobjede, od čega ke četiri izgubio u posljednjih pet kola.

Ako se tome doda da u narednom kolu gostuje Mančester Sitiju, situacija je poprilično alarmantna na Elan Roudu.

Zato BBC prenosi da su spremnri da dovedu stručnjaka za spašavanje ekipa Premijer lige Sema Alardajsa.

Ako ko umije da sačuva ekipe od ispadanja, onda je to definitivno "Big Sem", kojem je zadnji posao bio u Vest Bromvič Albionu, a vodio je Everton, Kristal Palas, Njukasl, Blekburn, Vest Hem, Bolton...

Kratko je bio i selektor Engleske, ali se povukao nakon svega par mjeseci zbog velikog skandala oko korupcije nakon istraživanja "Dejli Telegrafa".

Alardajse će definitivno imati težak posao pred sobom, budući da ga čekaju utakmice sa Njukaslom, Vesthemom, Totenhemom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније