Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 04. 2017. 11:50 >> 11:28

PALAS U SERIJI

Alardajs: Izuzetno draga pobjeda

Trener fudbalera Kristal Palasa Sem Alardajs rekao je da mu je pobjeda protiv, kako je ocijenio, budućeg šampiona Engleske Čelsija veoma draga i da je to pokazatelj snage Premijer lige.

"Ovo su slatka tri boda na gostovanju protiv šampiona ili za onog za kog mislim da će biti šampion. Ovo je pokazatelj šta je Premijer liga. Iznenađenja su svuda i to će natjerati ljude da sjednu i kažu 'vau'", rekao je Alardajs poslije današnje utakmice, a prenijeli su britanski mediji.

Kristal Palas je u gostima poslije preokreta pobijedio Čelsi sa 2:1 u 30. kolu Engleske Premijer lige.

"Plan igre je funkcionisao izuzetno dobro. Odbrana je bila sjajna, golman je bio sjajan. Mislim da smo mogli da postignemo još neki gol. Mislim da je naše izdanje bilo tipično za ono što je karakter rivala. Ovo je bilo prvi put da smo tako rano bili u zaostatku, ali su moji igrači bili odlučni i znali smo da ćemo se vratiti", rekao je Alardajs.

Kristal Palasu je ovo bila četvrta uzastopna pobjeda i sada poslije 29 utakmica zauzima 16. mjesto sa 31 bodom, četiri više od Hala koji je u zoni ispadanja.

"U ovom trenutku smo sigurni, ali i dalje ima devet utakmica do kraja prvenstva. Moramo da osvojimo što više bodova kako bismo ostali u ligi. Kada i matematički budem osigurali opstanak, onda ćemo razmišljati o ljetu", rekao je Alardajs.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније