Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

15. 12. 2021. 16:12 >> 16:12

USTANOVLJENO DA IMA ARITMIJU

Aguero iz zdravstvenih razloga završio karijeru

Fudbaler Barselone Serhio Aguero saopštio je danas da iz zdravstvenih razloga završava svoju profesionalnu karijeru.

Argentinski napadač je prethodno bio na ljekarskim pregledima, nakon što je zbog bolova u grudima napustio teren na meču španskog prvenstva protiv Alavesa, 30. oktobra.

Ustanovljeno je da ima aritmiju, a 33-godišnji igrač je danas u suzama rekao da prestaje da igra fudbal.

"Ova konferencija je sazvana da vas obavijestim da prestajem da igram. Ljekari su mi rekli da je to najbolja odluka", rekao je on.

Aguero je jedan najpoznatijih igrača na svijetu, a u katalonski klub došao je ovog ljeta kao slobodan igrač, nakon što je od 2011. godine nastupao za Mančester siti.

On je najbolji strijelac Sitija sa 184 golova u 275 utakmica u Premijer ligi i četvrti je najbolji strijelac u istoriji tog takmičenja.

U karijeri je još nastupao za argentinski Independijente i za Atletiko Madrid.

Za reprezentaciju Argentine Aguero je odigrao 101 utakmicu i postigao 41 gol. Igrao je na tri svjetska prvenstva i osvojio Kup Amerike početkom godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније