Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

M.M.Lj. [ Beta ]

14. 12. 2021. 14:37 >> 14:38

ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Aguero završava karijeru

Fudbaler Barselone Serhio Aguero objaviće u srijedu da završava karijeru zbog zdravstvenih problema.

Kako je danas prenio Skaj, 33-godišnji Aguero će odluku objaviti u srijedu na konferenciji za novinare u Barseloni, u društvu predsjednika kluba Djoana Laporte.

Aguero je nedavno imao zdravstvenih problema, a poslije niza pregleda utvrđeno je da ima aritmiju.

On je zbog bolova u grudima i problema sa disanjem tokom utakmice sa Alavesom (1:1) u oktobru primljen u bolnicu.

Argentinski fudbaler je ovog ljeta potpisao za Barselonu kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Mančester sitijem. Odigrao je pet utakmica za katalonski klub i postigao gol u porazu od Real Madrida (1:2). Debitovao je tek u oktobru pošto se oporavljao od povrede lista.

On je najbolji strelac Sitija sa 184 golova u 275 utakmica u Premijer ligi i četvrti je najbolji strijelac u istoriji tog takmičenja.

Aguero je 2011. godine iz Atletiko Madrida prešao u Siti sa kojim je osvojio 15 trofeja i rekorder je kluba sa 260 golova koliko je postigao u 390 utakmica.

Za reprezentaciju Argentine Aguero je odigrao 101 utakmicu i postigao 41 gol. Igrao je na tri svjetska prvenstva i osvojio Kup Amerike početkom godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније