Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 12. 2018. 10:11 >> 09:49

ASPILIKUETA PRODUŽIO UGOVOR

"Uživam igrajući za Čelsi"

Španski fudbaler Sesar Aspilikueta potpisao je danas novi dvogodišnji ugovor sa londonskim klubom, koji će ga zadržati na "Stamford bridžu" do ljeta 2022.

"Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Čelsijem. Od kada sam došao, uživam igrajući za ovaj klub i navijače. Svaki put kada izađem na teren se želim da odigram svoj najbolji fudbal. Vjerujem da ima još mnogo toga pred nama i da ćemo uspjeti da zadržimo Čelsi tamo gdje mu je mjesto", rekao je Aspilikueta kom je prethodni ugovor s klubom isticao na ljeto 2020.

Aspilikueta je na ljeto 2012. došao iz Olimpika iz Marselja u Čelsi i od tada je odigrao 298 utakmica za londonski klub. On je s "plavcima" osvojio dva trofeja u Premijer ligi, i po jedan u Liga kupu i Ligi Evropa.

Kako je ocijenila direktorka kluba Marina Granovskaja, Aspilikueta je dokazao u prethodnih šest godina da je jedan od nosilaca igre "plavaca".

"Ovim ugovorom će Sesar biti deset godina u klubu, stoga vjerujemo da će u naredne četiri biti dio novih uspjeha", rekla je Granovskaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније