Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: S.V./O.Z. ]

01. 09. 2017. 21:50 >> 21:47
2

VELIKA POBJEDA

Jovetić: Dokazali da smo dobra ekipa

Crna Gora je očitala lekciju Kazahstanu u Astani 3:0 i napravili veliki korak ka baražu za Svjetsko prvenstvo. Stevan Jovetić je istakao da je ekipa još jednom dokazala kvalitet.

"Očekivali smo ovakvu utakmicu. Ušli smo mnogo dobro u meč, imali nekoliko velikih prilika iz kojih smo trebali da postignemo pogodak. Nakon toga su se oni oslobodili, napravili nekoliki šansi i izvršili pritisak. Utakmica nije bila nimalo laka, ali smo dokazali da smo dobra ekipa i da kad igramo svi za jednog možemo mnogo. Ostvarili smo zacrtano na ovom susretu, osvojili tri boda i u dobrom raposloženju čekamo izuzetno tešku utakmicu sa Rumunijom pred našim navijačima", istakao je Jovetić koji je asistirao kod vodećeg gola.

Marko Simić je postigao prvi gol u dresu sa državnim grbom, ali je nažalost zaradio žuti karton pa će propustiti meč sa Rumunijom...

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, pogotovo zbog činjenice da smo meč kod kuće pobijedili rezultatom 5:0. Zbog toga se malo teže pripremiti za meč, ali su u stručnom štabu znali kako da pristupe i na najbolji način nas pripremili za teško gostovanje. Pokazali smo da možemo da dobijemo svakog, i to na gostujućem terenu. Bilo je teže igrati na terenu sa vještačkom podlogom, ali svi smo profesionalci i veoma brzo smo se adaptirali i došli do željenog rezultata. Posebno srećan što sam upisao prvi gol u dresu reprezentacije, jer sam već pomalo "brinuo" što nijesam i ranije pogodio", rekao je Simić.

Tumbaković: Motivisani zbog borbe za baraž

Selektor crnogorske reprezentacije Lubiša Tumbaković zadovoljan je nakon velike pobjede u Kazahstanu.

Tumbaković smatra da je pobjeda zaslužena, ali da rezultat 3:0 ne oslikava pravu situaciju na terenu.

"U nekim trenucima, Kazahstan je imao inicijativu. Zasluži je da postigne bar jedan gol", kazao je naš selektor kazahstanskim novinarima.

On je pred meč u Astani kazao da je Kazashtan poboljšao igru nakod dolaska novog selektora, a kazahstanske novinare je zanimalo da isto smatra i nakon večerašnjeg meča.

"Problem nije u treneru, već u motivaciji igrača. Naši igrači bore se za visoko mjesto u grupi, a Kazahstanci ne, tu je razlika", ocijenio je Tumbaković.

On je prokomentarisao i izmjenu veziste Partizana Nebojše Kosovića, koji je u večerašnji duel ušao nedovoljno spreman nakon povrede u drsu beogradskog tima u Super ligi Srbije.

"Izmjena nije bila zbog povrede, već taktička", kratko je kazao Tumbaković.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније