Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.M.Lj. [ Mina ]

24. 01. 2017. 14:35 >> 14:11

HADŽIOSMANOVIĆ ZADOVOLJAN

Fudbalerke neriješeno sa Hrvatskom

Ženska seniorska fudbalska reprezentacija Crne Gore igrala je danas u Radanovićima, u prijateljskom meču, sa Hrvatskom neriješeno 3:3.

Prvi međusobni duel, igran prije dva dana u Petrovcu, pripao je selekciji Hrvatske 1:0.

Crnogorska reprezentacija je u većem dijelu meča bila bolji rival i bliža pobjedi, ali su je greške u odbrani i slabija koncentracija u napadu koštale povoljnijeg rezultata.

Hrvatska je povela golom Sandre Žigić u trećem minutu.

Izjednačila je Maja Šaranović u devetom, a novo vođstvo gošćama donijela je Ana Dujmoviću 25. minutu.

Hrvatska je do poluvremena prednost uvećala na 3:1, golom Melani Mihić u 44. minutu.

Na 3:2 smanjila je Bojat u 52, a konačan rezultat postavila je Đukić u 58. minutu.

Selektor Derviš Hadžiosmanović kazao je da je zadovoljan dvomečom sa Hrvatskom, navodeći da su mlađe igračice opravdale povjerenje i pokazale da se na njih može ozbiljno računati.

"Dobro smo odigrali prvo poluvrijeme, imali inicijativu i nevjerovatjo je da smo nakon prvog dijela bili u zaostatku od dva gola. Pogodili smo prečku, a nekoliko puta je našim igračicama nedostajalo koncentracije u samoj završnici napada. U nastavku su djevojke odlično odgovorile, pa smo vrlo brzo došli do izjednačenja, a imali smo šanse do kraja susreta dođemo i do pobjede", kazao je Hadžiosmanović.

Crnogorskoj selekciji dvomeč sa Hrvatskom u sklopu je priprema za turnir preliminarne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Turnir će biti odigran od 6. do 11. aprila, a rivali Crne Gore biće Turska, Luksemburg i domaćin, Farska Ostrva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније