Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

01. 09. 2023. 12:18 >> 12:18

NAKON LOŠIH REZULTATA

Rise napušta posao selektorke ženske reprezentacije Norveške

Selektorka ženske fudbalske reprezentacije Norveške Hege Rise napustiće tu funkciju zbog neslaganja sa čelnicima Fudbalskog saveza, poslije loših rezultata na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu.

Rise je prošlog avgusta preuzela ekipu, a na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Australiji i na Novom Zelandu Norveška je bila jedan od favorita, ali je takmičenje završila u osmini finala porazom od Japana 1:3.

Tokom turnira pojedine igračice, među kojima i napadač Karolina Hansen, dovodile su u pitanje odluke selektorke.

Predsjednica Fudbalskog saveza Lise Klavenes rekla je da poslije detaljne procjene i razgovora sa Rise, "postoje različiti pogledi na ulogu i posao selektora u reprezentaciji".

Rise će od 1. januara preuzeti posao u Savezu i biće zadužena za jačanje ženskog fudbala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније