Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

31. 05. 2023. 10:34 >> 10:34

POČETAK ZA 50 DANA

Prodato više od 850.000 ulaznica za Svjetsko prvenstvo fudbalerki

Više od 850.000 ulaznica prodato je za predstojeće Svjetsko prvenstvo za fudbalerke koje počinje za 50 dana u Australiji i na Novom Zelandu, saopštili su danas organizatori.

"Ova 2023. godine biće prekretnica za ženski fudbal", rekla je generalna sekretarka Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Fatma Samura, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Svjetsko prvenstvo uz učešće 32 reprezentacije, počinje 20. jula u Oklendu, a finale je na programu 20. avgusta u Sidneju.

Portparol Fife rekao je da se očekuje da će se u narednih nekoliko nedjelja doći do cifre od milion prodatih ulaznica.

Ove godine se deveti put održava Svjetsko prvenstvo za fudbalerke, a organizatori očekuju da će dostići rekord od 1,5 miliona prodatih ulaznica, kao i da će turnir dostići gledanost na globalnom nivou od dvije milijarde ljudi.

Titulu će braniti dvostruki uzastopni šampion reprezentacija SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније