Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Mina-business; B.V.

17. 12. 2017. 12:05 >> 11:37

NAREDNE GODINE

Aston Martin izlazi na berzu

Vlasnici Aston Martina angažovali su Lazard da pripremi izlazak britanske ikone na berzu u trećem ili četvrtom kvartalu naredne godine.

 

Italijanski fond Investindustrial i grupa kuvajskih investitora koji drže više od 90 odsto udjela u Aston Martinu, nadaju se da će profitirati na krilima rasta prodaje, prenosi B92.

Sporazum bi mogao da vrijednuje Aston Martin između dvije i tri milijarde GBP. Ipak, konačna odluka još nije donesena, a ni jedan od aktera te priče zasad ne želi javno da istupa.

Ako IPO uspije, biće to značajna prekretnica u 104 godine dugoj istoriji Aston Martina i na neki način će pratiti uspjeh Ferarija, čiji je debi na Vol stritu prije dvije godine izazvao značajan interes investitora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније