Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В.

14. 04. 2023. 19:59 >> 19:59

FORMULA 1

Alonso: Vjerujem da mogu da osvojim još jednu titulu

Španski vozač formule 1 Fernando Alonso, izjavio je kako vjeruje da je pred njim još nekoliko godina u najbržem cirkusu na planeti, kao i da može da osvoji još jednu titulu šampiona.

Bivši dvostruki prvak Formule 1 ima 41 godinu i najstariji je vozač u prvenstvu sa preko 350 trka.

Trenutno vozi svoju 20. sezonu, i radi sjajne stvari sa ekipom Aston Martina.

"Kada sam počeo F1 karijeru, mislio sam da ću voziti sedam ili osam godina. Potom sam osvojio dvije titule i pomislio da ostanem još godinu ili dvije prije nego odem iz sporta. Ipak, sada imam najdužu F1 karijeru i još uvijek sam svjež i motivisan. Uživam u svakom danu, probudim se ujutro i sretan sam zbog onog što radim. Mislim da je ispred mene još nekoliko godina", izjavio je Alonso.

Španac je ove sezone na prve tri trke upisao tri treća mjesta. Posljednje prvo mjesto osvojio je prije 10 godina kao vozač Ferarija, a titule je osvojio 2005. i 2006. godine kao pilot Renoa.

Dobar start sezone budi nadu kod njega.

"To je cilj, ali mislim da u ovom trenutku moramo biti nogama čvrsto na zemlji. Ekipa želi imati dobru sezonu, mučila se prošle godine, tako da moramo naučiti hodati prije nego potrčimo. Mislim da je fokus u ovoj sezoni da budemo što bolji, da upoznamo bolid. Nadam se da ćemo ostvariti još podijuma i boriti se za pobjede, ali da se za borbu za titulu moramo još posložiti", rekao je Španac.

Motivacije ne fali.

"Vjerujem da mogu osvojiti titulu, zbog toga još uvijek vozim. Izazov je velik, potrebno je prevazići neke poteškoće, postoje vrhunski timovi, ali se utrkujem i treniram svakog dana misleći da je treća titula moguća", zaključio je Alonso.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније