Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.M. [ Index ]

25. 04. 2024. 20:19 >> 20:19
2
Čitaj mi:

Alehandra Marisa Rodrigez

Nova Mis Buenos Ajresa ima 60 godina: Ljepota nema rok trajanja

Alehandra Marisa Rodrigez ima 60 godina i nova je Mis Univerzuma Buenos Ajresa.

Alehandra, novinarka i pravnica po profesiji, osvojila je titulu najljepše žene u Buenos Ajresu, kvalifikovavši je za takmičenje Mis Univerzuma Argentine.

Pravnica i novinarka je dobila priliku da se takmiči na izboru za Mis Univerzuma nakon što je starosna granica, koja je na snazi od 1958. godine, ukinuta krajem 2023. godine, što znači da takmičenje više nije ograničeno na učesnice od 18 do 28 godina.

Sada, sve što se traži je da su takmičarke punoljetne, a Alehandra je vidjela priliku i prijavila se i pobijedila mnogo mlađe djevojke.
„Veoma sam uzbuđena i počastvovana sam što sam osvojila titulu. Želim da pokažem svim ženama da ljepota nije vezana za godine i da možemo da rušimo barijere“, rekla je ona.

Alehandra je otkrila da svoju ljepotu održava vježbanjem, zdravom ishranom i njegom lica.

Inače, ona je razvedena i živi sama, a našalila se da je i ta činjenica doprinijela uspjehu na takmičenju.

„Mislim da su sudije vidjele moje samopouzdanje i strast da predstavljam žene svoje generacije. Ljepota nema rok trajanja. Da biste bili lijepi, morate samo da vjerujete u sebe i da budete autentični“, objasnila je ona.

Takmičenje za Mis Argentine održava se 25. maja, a mnogi se nadaju da će ona osvojiti titulu najljepše Argentinke.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније