Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Klix.ba ]

25. 04. 2024. 09:14 >> 09:14
Čitaj mi:

NAKON 60 GODINA

Šer konačno u Kući slavnih rokenrola

Šer, Ozi Ozborn, Meri DŽ. Blajdž i „ Trajb kold kvest” su među zvijezdama koje će ove godine biti uvrštene u Kuću slavnih rokenrola.

Umjetnici mogu biti primljeni u tu američku instituciju 25 godina nakon svog prvog snimka, ali Šer je morala da čeka 60 godina nakon svojih prvih izdanja da bi bila uvrštena, prenosi Gardijan.

Piter Frempton je još jedan umjetnik koji je dugo čekao. Nakon što je debitovao 1972. i postigao jedan od najprodavanijih albuma 1970-ih u SAD, 74-godišnji britanski umjetnik je na kraju uvršten u Kuću slavnih rokenrola ove godine.

Ozi Ozborn će drugi put biti uveden u kuću slavnih, jer je već njen dio kao član rok benda „Blek Sabat” još od 2006. godine.

Hip-hop grupa „Trajb kold kvest”, dobila je priznanje 34 godine nakon svog debi albuma, dok je Blajdž, koja je četiri puta bila na vrhu američke liste albuma, uključena nakon 32 godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније