Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila R.B.

31. 07. 2017. 16:49 >> 16:20

LJETNJI TANGO KAMP

Stotine plesale na kolašinskom trgu

Prethodne večeri, centralni kolašinski trg ličio je na najpoznatije kvartove Buenos Ajresa. Razlog za to je Ljetnji tango kamp, koji već sedmu godinu zaredom okuplja stotine ljubitelja argentinskog tanga i aktivnog odmora iz cijelog svijeta.

Inspirisani nastupom orkestra Tanguango iz Beograda, gosti ovog jedinstvenog događaja stvorili su u nedjelju pravu karnevalsku atmosferu u kojoj su uživali i mnogobrojni Kolašinci.

Za učešće na ovogodišnjem Tango kampu, koji traje od 25. jula do 13. avgusta, prijavilo se rekordnih 700 gostiju iz više od 25 zemalja, a dobra vijest za sve koji su propustili početak, jeste da će Kamp trajati još 14 dana, te da vrhunac, što se tiče posjećenosti i sadržaja tek predstoji.

Kao i prethodnih godina, događaj će obilovati različitim tango sadržajima (plesne radionice, video projekcije, predavanja, plesne večeri, koncerti), a dio programa odigraće se na otvorenom. Za realizaciju umjetničkih programa pobrinuće se plesni parovi, di-džejevi i muzičari iz Crne Gore i inostranstva.

Osim amaterskih i profesionalnih plesačica i plesača, u ovom događaju aktivno će, kao i do sada, učestvovati i veliki broj građana i posjetilaca Kolašina koji budu željeli da uživaju u tangu, ali i raznim drugim sadržajima kao što su joga, relaks programi, planiske ture, sportsko penjanje, biciklizam, Tango aerobik, Čakarera (argentinski folklorni ples). A pored svakodnevnih plesnih radionica za aktivne plesače, biće organizovana i škola tanga za potpune početnike.

Značajna posebnost ovog događaja je u tome što je on i ove godine potpuno besplatan za sve neplesače, poručuju organizatori

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније