Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

28. 07. 2017. 13:32 >> 13:08

CITY GAMES

Jadran Škver osvojio titulu

Finale popularnih sportsko-zabavnih igara City Games održano je sinoć u Herceg Novom, a šest ekipa borilo se za naslov nacionalnog prvaka.

Jadran Škver, jedna od tri ekipe iz Herceg Novog, sa 52 bodova nadigrao je aktuelnog nacionalnog i međunarodnog prvaka Casa Igalo, koji je završio na drugom mjestu s 47 bodova. Bronzu su uzeli tivatski Galioti sa 29 bodova, saopštili su organizatori.

Medalje i pehar za osvojeno prvo i drugo mjesto takmičarima je uručio predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi Miloš Bigović, a za treće mjesto predsjednik Izvršnog odbora Turističke organizacije Saša Đorđević.

"Leteći vaterpolo, utrka bačvi, spasavanje turistkinja, pršut, vodena alka i veslo igre su u kojima su uživale potpuno ispunjene tribine na Škveru, a dobro raspoložene ekipe imale su podršku publike cijelo vrijeme", kazali su organizatori.

Jadranu predstoji borba za titulu međunarodnog prvaka, a prva stepenica je međunarodno polufinale krajem augusta u Beogradu.

Herceg Novi - ukupni rezultati finala:

1. Jadran Škver, HERCEG NOVI – 52 bodova
2. Casa Igalo, HERCEG NOVI – 47 bodova
3. Galioti, TIVAT – 29 bodova
4. Triatlonci, HERCEG NOVI – 27 bodova
5. Kotorska furija, KOTOR – 24 bodova
6. Šotokuci, TIVAT – 18 bodova

Finale City Games organizovali su Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Opštine Herceg Novi u saradnji sa agencijom “Adria events”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније