Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavila: J.B.Č. ]

19. 07. 2017. 09:02 >> 09:14

27. JULA

Finale igra "City Games" u HN

Veliko finale popularnih ljetnjih igara "City Games" bižće održano u Herceg Novom 27. jula na bazenu Škver.

"Uživamo kad god smo u Crnoj Gori, ljudi jako dobro prihvataju igre i odazivaju se na takmičenje kako bi predstavljali svoje gradove. Vrijeme je da saznamo koja će od ekipa postati ovogodišnji prvak i predstavljati Crnu Goru u međunarodnom dijelu projekta," izjavio je autor projekta Miroslav Krzyk.

U ovoj manifestaciji, koju mnogi još uvijek pamte pod imenom „Jadranske igre“, sve je osmišljeno tako da zabavi takmičare i publiku, ali i podsjeti na važnost bavljenja sportom, prijateljstva i timskog duha u nadmetanju.

"Sve je to dobro poznato u Herceg Novom, gradu čija je ekipa već dvije godine zaredom ne samo nacionalni, već i međunarodni „City Games“ prvak. Nema sumnje da će domaće ekipe pokušati obraniti te titule. Za početak moraju da pobijede 27. jula na Škveru, na kojem će se naći rame uz rame s pobjednicima u Tivtu i Kotoru", poručuju organizatori.

Organizaciju takmičenja u Herceg Novom podržali su Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi, koji će kao i prethodnih godina sarađivati sa agencijom "Adria events".

"City Games" karavan tokom ljetnih mjeseci obilazi Crnu Goru, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, a u međunarodnim polufinalima u Beogradu projektu se pridružuju i ekipe iz Italije, Njemačke, Poljske, Mađarske, Luksemburga, Češke i Holandije. 

"U brojkama to je oko 40 lokacija, 12 zemalja, 2000 takmičara, 70.000 posjetilaca i 10 miliona gledalaca putem TV ekrana", saopštili su organizatori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније