Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

04. 06. 2016. 16:27 >> 16:12

SVETI STEFAN

Odlična atmosfera na džez festivalu

Svjetske džez zvijezde nastupile su sinoć na Svetom Stefanu, u okviru Njujorškog džez festivala (Made in New York jazz festival).

Nastupili su: Randy Brecker (truba) Yaacov Mayman (tenor saksofon), Essiet Okon Essiet (kontrabas), Edsel Gomez (klavir), vokalni solisti: George V. Johnson Jr i Anita Vitale, zatim Leonid Vintskevich (klavir) i Nick Vintskevich (sopran/alt saksofon), kao i Bobby Sanabria (bubnjevi i udaraljke).

Na sceni su im se pridružili i domaći, kao i izvođači iz regiona: Vladimir Maraš (klavir), Milorad Šule Jovović (gitara) i Mićko Wes Peruničić (gitara), Ljubiša Paunić (saksofon/flauta) i Ivan Aleksijević (klavir) - Big bend RTS.

Druga noć Made in New York jazz festivala održaće se sjutra u Podgorici, u atriumu The Capital Plaza. Koncert u Podgorici će otvoriti učenici džez odsjeka muzičke škole "Vasa Pavić" u klasi profesora Šula Jovovića.

Prvi Made in New York Jazz festival organizuje izdavačka kuća Rabbit Records u saradnji s Made in New York Competition and Festival INC iz Njujorka.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније