Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

Beta/M.L.B.

07. 09. 2024. 14:12 >> 14:18
Čitaj mi:

sastanak na sjeveru Italije

Zelenski na sastanku sa Meloni zatražio više oružja

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski sastao se danas u Černobiju na sjeveru Italije sa premijerkom Đorđom Meloni dok nastavlja da traži od svojih saveznika više oružja, saopšteno je u Italiji.

Sastanak je održan na marginama ekonomskog foruma Evropska kuća - Ambrozeti koji je počeo u petak na obali jezera Komo.

Kijev traži od svojih saveznika dozvolu da raketama koje dobija od Zapada gađa Rusiju, što je ponovio i tokom jučerašnjeg razgovora sa njemačkim kancelarom Olafom Šolcom.

Italija podržava sankcije Moskvi i isporučuje oružje Kijevu, ali se, međutim, protivi, kao i Mađarska, njegovoj upotrijebi van ukrajinske teritorije, za razliku od većine evropskih zemalja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније