Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

rts.rs

13. 06. 2024. 16:52 >> 16:52
Čitaj mi:

predstavnica ruskog Ministarstva

Zaharova: NATO se sprema za rat s Rusijom

NATO se sprema za potencijalni vojni sukob sa Rusijom, upozorila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

"U stvari, Sjevernoatlantska alijansa se već dugo priprema za potencijalni oružani sukob sa Rusijom“, rekla je ona tokom brifinga.

Istovremeno, istakla je da Moskva nikada nije imala i nema agresivne planove u vezi sa vojno-političkim blokom. "Međutim, NATO ih ima u vezi sa Ruskom Federacijom", zaključila je Zaharova.

Vatikan: Sastanak pape Franje i Zelenskog

Papa Franja i ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski sastaće se sjutra u Italiji.

Kako prenosi Vatikan njuz, pozivajući se na pres-službu Svete stolice, papa je pozvan na samit G7.

Sjutra su planirani bilateralni pregovori sa generalnim direktorom MMF-a, predsjednicima Ukrajine i Francuske, kao i premijerom Kanade. Nakon toga će govoriti na sjednici o vještačkoj inteligenciji.

Osim toga, papa će se sastati sa liderima Sjedinjenih Američkih Država, Turske, Brazila, Kenije i Alžira, kao i premijerom Indije.

Uveče će papa Franja odletjeti u Vatikan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније