Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

30. 09. 2023. 21:15 >> 21:15

UKRAJINA

Veliki požar poslije pucanja naftovoda, tri osobe povrijeđene

Veliki požar izbio je danas poslije pucanja naftovoda u zapadnoj Ukrajini gdje su tri osobe povrijeđene, saopštila je služba za vanredne situacije.

"Danas u 17.00 časova (po lokalnom vremenu), u blizini sela Strimba, u okrugu Nadvirna, došlo je do pucanja naftovoda (prečnika od 150 milimetara)", saopštila je Nacionalna služba za vanredne situacije Ukrajine i dodala da se nafta rasula na površini od 100 kvadratnih metara.

Na licu mjesta je izbio požar iz još uvijek nepoznatih razloga, a lokalni mediji javili su da je došlo do jake eksplozije.

Slike objavljene na društvenim mrežama, čiju autentičnost AFP u nije mogao da utvrdi, pokazuju guste oblake crnog dima iznad onoga što liči na selo.

"Spasioci su na licu mjesta", navela je služba.

Mjesto požara se nalazi nekoliko stotina kilometara od prve borbene linije sa ruskim snagama, u istočnom dijelu Ukrajine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније