Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

А.М. [ MINA ]

01. 10. 2022. 22:45 >> 22:59

TVRDI ZELENSKI

Na istoku Ukrajine ostvareni značajni rezultati

Ukrajina je na istoku države ostvarila značajne rezultate protiv ruskih snaga, kazao je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.

On je to naveo u videoporuci koja je objavljena na društvenim mrežama, a u kojoj je komentarisao aktuelna dešavanja.

“Imamo značajne rezultate na istoku naše zemlje. O tome ionako ima dovoljno javnih informacija. Svi su čuli šta se desilo u Limanu, u regiji Donjeck. Ovo su za nas koraci koji mnogo govore”, kazao je Zelenski, prenosi Al Džazira Balkans.

Zelenski je zahvalio je ukrajinskim snagama.

“Trebamo osloboditi cijelu svoju teritoriju i to će biti najbolji dokaz da međunarodno pravo i ljudske vrijednosti ne može kršiti ni jedna drska država poput Rusije”, rekao je Zelenski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније