Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ A.B. ]

20. 09. 2023. 16:37 >> 16:37

NjEMAČKI TUROPERATORI U POSJETI

Crna Gora - idealna destinacija za odmor

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) organizovala je studijsku posjetu turoperatora iz Njemačke, koji će boraviti u našoj zemlji do sjutra.

Riječ je o posjeti predstavnika sedam značajnijih turoperatora: Wolff Ostreisen, Women Fair Travel, Fototouren, SPD Reiseservice, Lupe Reisen, Retroreisen i Highländer Reisen. 

Tokom boravka u destinaciji, imali su priliku da obiđu Budvu, Cetinje, Kotor, Ulcinj, Bar, Kolašin i Podgoricu, nacionalne parkove Biogradska gora i Skadarsko jezero, te da se upoznaju sa raznovrsnom turističkom ponudom.

Kristof Vinkels ispred turoperatora Highländer Reisen koji je specijalizovan za planinske ture, ističe da je došao u Crnu Goru kako bi otkrio koja su najbolja mjesta za planinarenje.

"Prelijepo je, pored lijepih plaža i planina imate mnogo kulturnog nasljeđa. U Crnoj Gori je sjajna kombinacija planina i mora, a to ne možete tako često pronaći u Evropi”, istakao je Vinkels.

Sličnog mišljenja je i predstavnik turoperatora Lupe Reisen, Aksel Nojhaus koji ističe da su zainteresovani da pošalju goste iz Njemačke u Crnu Goru.

"Priroda je veoma interesantna, jako je lijepo boraviti ovdje i imati kontakt sa vašom zemljom. Vidio sam impresivne stare gradove, sa istorijom starom hiljadama godina”, kazao je Nojhaus.

Predstavnica agencije Trend Travel Olivera Krivokapić kazala je da su njemački turoperatori zainteresovani za Crnu Goru.

"Prva agencija s kojom sam sada pričala oduševljeni su što smo sve spremili i što smo donijeli sve na njemačkom jeziku. Voljni smo da organizujemo i ponudimo sve što oni žele, a njihovo je samo da izaberu Crnu Goru”, zaključila je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније