Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

08. 05. 2023. 13:53 >> 13:54

NTO

Influenseri iz Slovenije impresionirani Crnom Gorom

Prirodne ljepote Crne Gore impresionirale su poznate influensere iz Slovenije Katarinu Benček i Marka Pavlovića, koji su u organizaciji Nacionalne turističke organizacije (NTO) boravili u našoj zemlji.

Tokom boravka u periodu od srijede do danas, influenseri su se potrudili da uživo prenesu svaki trenutak proveden u Crnoj Gori, uključujući brojne aktivnosti, gastronomiju, odmor u hotelima, kao i obilazak turističkih atrakcija.

“Mnogobrojni postovi na njihovim Instagram profilima izazvali su komentare oduševljenja, a i sami nijesu štedjeli riječi hvale za sve što su vidjeli i doživjeli”, navodi se u saopštenju.

Poznati influenseri iz Slovenije posjetili su Rijeku Crnojevića, Virpazar i Stari Bar, a zatim uživali u noćnom životu Podgorice. Prema njihovim riječima, glavni grad Crne Gore nudi brojne mogućnosti dobre zabave koje su posebno zanimljive mladima iz Slovenije.

Benček je kazala da je zaista impresionirana Crnom Gorom.

“Nijesam vjerovala da je ova zemlja tako zelena. Sigurno ću je ponovo posjetiti i to ovog ljeta, jer sam se uvjerila u raznovrsnost ponude. Ovdje je moguće u jednom danu iskusiti najbolje adrenalinske avanture, ali i uživati u oazama mira. Svako može naći nešto za sebe“, rekla je Benček.

Sličnog mišljenja je i Pavlović, koji je ovog puta otkrio nove kutke Crne Gore. Uvjerio se u savršen spoj avanture, ukusa, prirode i mira, a posebno ga je oduševio sjever naše zemlje. Obilazeći Bjelasicu i Durmitor, imali su priliku da se oprobaju u raznim uzbudljivim aktivnostima na otvorenom.

„Već nekoliko puta sam posjetio Crnu Goru, ali sad sam prvi put bio na sjeveru. Ima velike sličnosti sa planinama u Sloveniji, a opet ostavlja utisak jedinstvenog ambijenta. Predivno je, ne znam šta bih prije preporučio: sve atraktivne lokacije koje smo obišli, adrenalinski doživljaj, hranu, provod. Vidjeli smo Crnu Goru u njenom punom sjaju“, kazao je Pavlović koji sa ovog putovanja nosi najljepše utiske.

Naši gosti iz Slovenije su se upoznali sa bogatom istorijom i kulturom Cetinja, obišli Njegošev mauzolej na Lovćenu, pa se spustili do Bokokotorskog zaliva i uživali u krstarenju. Nijesu zaobišli ni ostrvo Sveti Stefan, za koje kažu da je veoma slikovito i jedinstveno.

Iz turističke agencije Gold Travel, koja je strateški partner NTO, poručili su da je posjeta dobar vid promocije naše zemlje, s obzirom na popularnost koju ovi mladi ljudi imaju u svojoj zemlji, a i šire.

„Očekujemo da se na ovaj način približimo onima koji nisu bili upućeni u raznolikost crnogorske turističke ponude i prirodnih ljepota. Samim tim, očekujemo povećanje broja posjetilaca iz Slovenije u narednom periodu. Radujemo se tome, te smo spremni za sve ljubitelje prirode koji žele da sa nama istraže ljepote naše zemlje“, poručili su iz turističke agencije Gold Travel.

Pored NTO, podršku u organizaciji studijske posjete dali su i strateški partneri NTO – turistička agencija Gold Travel i hotelska grupacija Montenegro Stars, nacionalna avio kompanija Air Montenegro, konoba Langust, restorani Conte i Ribnica, hotel Forca Tera, lokalne turističke organizacije Podgorice, Cetinja i Kotora, kao i turistička agencija Tajus iz Slovenije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније