Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

A.M. [ Mina biznis ]

04. 02. 2023. 11:44   >>  11:39

NACIONALNA AVIOKOMPANIJA

Air Montenegro na sajmu FESPO u Cirihu

Nacionalna aviokompanija Air Montenegro predstaviće na sajmu FESPO u Cirihu Crnu Goru i njenu turističku ponudu, saopštili su predstavnici avioprevoznika.

Air Montenegro je, kako su objasnili, jedini predstavnik Crne Gore na sajmu koji je posvećen turizmu i putovanjima i koji svake godine okupi oko 600 učesnika i preko 60 hiljada posjetilaca.

Iz aviokompanije su naveli da se tokom sajma, koji je počeo u četvrtak i koji će trajati do sjutra, predstavnici Air Montenegra sastati sa čelnicima turističke privrede sa švajcarskog i drugih tržišta, kako bi prezentovali ponudu brojnim turoperatorima, učvrstili postojeće i ostvarili nove saradnje važne za dalji razvoj turističkog potencijala Crne Gore.

„Početak godine i turistički sajmovi važna su prilika za pripremu ljetnje sezone koja je pred nama. Upravo ćemo na FESPO sajmu u Cirihu pregovarati o daljoj saradnji sa ključnim turoperatorima za naše tržište poput - Kuoni, FTI, HotelPlan i Meerscihta. Prošlogodišnje interesovanje putnika iz Švajcarske nam je pokazalo da je Crna Gora vrlo zanimljiva za odmor u svako doba godine, pa nam je cilj da u ovoj godini dodatno promovišemo sve potencijale i povećamo broj turista“, rekli su iz Air Montenegra.

Oni su dodali da je to tržište značajno i zbog brojne dijaspore i poslovnih putovanja.

Air Montenegro je krajem septembra, u okviru strateškog partnerstva sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO), organizovao studijsku posjetu predstavnika nekih od značajnijih turoperatora, turističkih agencija i medija iz Švajcarske, pa je učešće na sajmu samo jedna od aktivnosti koje se realizuju sa ciljem daljeg razvoja tog tržišta.

Air Montenegro će i ove godine letjeti iz Podgorice za Cirih, u aprilu dva puta sedmično, dok su od maja planirana tri leta na nedjeljnom nivou.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније