Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Б.Ч.Ј. [ rtcg.me/mediabiro ]

29. 01. 2023. 13:25   >>  13:43

POČELA SEZONA SKIJANjA

Na Vučju nezapamćena gužva, satima se čeka na iznajmljivanje opreme

Na Ski centru Vučje mještani ne pamte veće gužve. Kolone automobila parkirane su na ulici kilometar od parkinga Ski centra. Kolone turista čekaju satima da iznajme opremu.

Uz dugo očekivani snijeg, počela je skijaška sezona na Ski centru Vučje u Nikšiću. Lijepi sunčani dan vikenda privukao je brojne ljubitelje skijanja, obradovao građane Nikšića ali i brojne posjetioce iz drugih gradova Crne Gore.Iako mali ski centar, Vučje svake godine okupi mnoštvo posjetilaca i turista, i veoma je pogodan za mlađu populaciju, kazala je agenciji Media Biro, savjetnica direktora Turističke organizacije Nikšić Slavica Grgurović.

"Skijaške staze su fantastično uređenje, snijega ima dovoljno, svi ski liftovi rade u punom kapacitetu kao i obližnji restoran, a smještajni kapaciteti su otvoreni za sve one koji žele da ostanu ovdje. Kada je posrijedi zimski turizam i sport, Vučje ne zaostaje za većim ski centrima u Crnoj Gori", kazala je ona.

Ona je istakla da je cjenovna politika Ski centra Vučje veoma povoljna, i prilagođena trenutnoj ekonomskoj situaciji u zemlji."Cijena ski pasa iznosi 10 eura, i mislim da je to veoma povoljno u odnosu na ostale ski centre. Cijena ski opreme za djecu iznosi 5 eura, dok je za odrasle 10 eura. Mi se nadamo da će ovaj snijeg koji je pao, sa ovako dobro utabanim stazama potrajati sigurno mjesec, dva te da ćemo imati dobru posjećenost i radnim danima, kao i danima vikenda", poručila je Grgurović.I ljubitelji bijelog sporta su zadovoljni radom ski centra. Stanovnik Budve već nekoliko dana boravi na Vučju, i zadovoljan je ponudom.

"Ovo je idealno za djecu, staze su prilagođene uzrastu a veoma je mirnije nego na drugim ski centrima", kazao je on.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније