Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ R.B. ]

30. 11. 2022. 19:18 >> 19:16

NACIONALNI PARK

Biogradska gora zatvorena za posjete od 1. decembra

Nacionalni park Biogradska gora biće zatvoren za posjete od 1. decembra 2022. do 1. maja 2023.

"Razlog zatvaranja su nepisana pravila koja nam sama priroda nalaže, a koju mi kao upravljači ovog područja pratimo. Napominjemo da nam je zaštita prirode i njenih ekosistema primarni cilj kojem smo beskompromisno posvećeni. Sva divljač iz parka u ovom periodu polako se spušta ka Biogradskom jezeru i želimo da izbjegnemo uznemiravanje i eventualne nelegalne radnje", objasnila je direktorica ovog parka Marija Dulović.

Ona je dodala da park može biti otvoren i ranije, što će prije svega zavisiti od sniježnog pokrivača i vremenskih uslova.

"Za sva pitanja, sugestije i predloge saradnje možete kontaktirati Upravu NP Biogradska gora na broj telefona 020 865 625, kao i putem mejla – npbiogradskagora@nparkovi.me", dodaje se.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније