Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

B.B.

22. 06. 2022. 10:40 >> 10:48

TO BUDVA

Od večeras manifestacija "Budvanske večeri"

Turistička organizacija opštine Budva i ove godine organizuje manifestaciju "Budvanske večeri", a program počinje u srijedu, 22. juna, od 20.00 h nastupom KC "Stara Budva" na Trgu slikara u Budvi.

Manifestacija, kako navode u saopštenju TO Budva, ima cilj da njeguje muzičko nasljeđa ovog podneblja i unapređuje kulturni sadržaj tokom ljetnjih mjeseci, a podrazumijeva nastupe folklornih ansambala i kvalitetnih klapa iz Budve i okoline.

Nastupi će se održavati srijedom i subotom od 20.00 h sve do kraja avgusta, na Trgu slikara ispred Starog grada u Budvi, na šetalištu u Rafailovićima i na šetalištu kod "Crvene komune" u Petrovcu.

Kako navode u TO Budva, u prethodnim godinama ova manifestacija se pokazala kao vrlo atraktivna, posebno za inostrane turiste, jer tokom izuzetno posjećenih nastupa imaju priliku da se upoznaju za kulturom i tradicijom ovog dijela Mediterana.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније