Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ I. P. ]

23. 05. 2022. 07:09   >>  07:07 3

PODACI TO

U Budvi 15.000 turista, najviše iz Ukrajine, Rusije, Srbije...

Na budvanskoj rivijeri boravi više od 15.000 gostiju, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva. Kako su naveli, oko 6.850 gostiju smješteno je u budvanskim hotelima, oko 8.100 u privatnom smještaju, a počeo je booking i u kampovima i hostelima.


“Kada je riječ o strukturi gostiju u hotelima, zastupljena su slična tržišta - Albanija, Srbija, Francuska, Engleska, Njemačka, Bosna i Hercegovina, Turska i Crna Gora”, kazali su iz TO Budva za Mediabiro.

Ukupan broj trenutno hotela koji je sada otvoren u Budvi je 80 od 136.

“Kada je u pitanju privatni smještaj, najbrojniji gosti su sa tržišta Ukrajine, Rusije, Srbije, Bjelorusije i Bosne i Hercegovine”, poručili su iz TO Budva.

Gosti uglavnom imaju pozitivne utiske o Budvi i Crnoj Gori.

Turistkinja iz Izraela stigla je u Budvu prije dva dana. Oduševio ju je Stari grad, ali i neki od modernijih objekata.

“Volim ovaj grad i nadam se da će mnogo turista doći i vidjeti ovu ljepotu. Zaista uživam ovdje”, kazala je Izraelka.

Božidar Gigović iz Bosne i Hercegovine takođe je u posjeti Budvi.

“Budva je prelijepo mjesto, sa dobrim ljudima i sjajnom turističkom ponudom. Ne poznajem je dovoljno, ali ovo što sam do sada vidio mi se izuzetno sviđa”, poručio je Gigović.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније