Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

RTCG Portal [ I. P. ]

18. 01. 2022. 09:08   >>  09:09

KRGOVIĆ-ŠAROVIĆ

Glavni turisti iz CG, cijene na Žabljaku povoljne

Direktorica Turističke organizacije Žabljaka Vanja Krgović-Šarović kazala je da su zadovoljni zimskom turističkom sezonom, te da snijega imaju dovoljno. Raduje ih, kazala je, produžetak zimskog rasputa.

Krgović-Šarović je u Jutarnjem programu TVCG rekla da su njihovi glavni turisti, tokom zimske sezone od početka pandemije korona virusa, uglavnom iz Crne Gore.

"Nakon toga Srbija, BiH, Hrvatska, Albanija i neznatan dio sa ruskog govornog područja. Prije pandemije, tokom zimske sezone, nijesmo toliko imali turista iz Crne Gore. Uglavnom su to bili gosti iz Srbije, BiH i Slovenije", rekla je Krgović-Šarović.

Ona je rekla da Durmitor ima idealne predjele i terene za razvoj nordijskog skijanja, te sve popularnije hodanje na krpljama: "To je nešto što je naša šansa da privučemo goste sa drugih tržišta".

Govoreći o cijenama na Žabljaku, ona je istakla da su jako povoljne.

"Sa tom cjenovnom politikom smo krenuli u pripremu zimske sezone. Sada na Žabljaku imamo hotele sa četiri zvjezdice gdje je cijena noćenja sa doručkom 24 eura", istakla je Krgović-Šarović, navodeći da su cijene u privatnom smještaju ostale na prošlogodišnjem nivou.

Ipak, kako je rekla, u prvom dijelu sezone cijene su bile visočije u privatnom smještaju, zbog čega ih je potrebno korigovati. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније