Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ M.L.B. ]

18. 12. 2021. 14:13   >>  14:15

KOLAŠIN

Otvaranje skijališta uvod u dobru sezonu

U pravom zimskom ambijentu uz zabavni program, u kojem je centralno mjesto pripalo pioniru regionalne DJ scene Marku Nastiću, danas je otvorena zimska sezona na kolašinskim skijalištima 1600 i 1450. U Ski centru Kolašin 1600 su sve staze spremne za sezonu pa su od danas svakodnevno na raspolaganju ljubiteljima skijanja.

Zbog mećave koja je prisutna u gornjem djelu skijališta, iz bezbjednosnih razloga danas nije otvorena staza jedan, koju u Ski centru označavaju kao plava staza.

Brojem gostiju na otvaranju sezone zadovoljan je direktor Skijališta Crne Gore Đuro Milošević, koji o čekuje dobru sezonu.

"Staze su vrhunski odštampane, snijega ima dovoljno, očekujemo dobar provod naših gostiju. U funkciji je žičara K-8 i oko nje 10,5 km staza. Danas će, najvjerovatnije, početi testiranje žičare K-7, a nakon njenog puštanja u rad povezaće se skijališta 1450 i 1600 tako da će gosima biti na raspolaganju novih 40 km staza", istakao je Milošević.

S obzirom na obilne sniježne padavine u ski centru Kolašin 1600 očekuji više skijaških dana, u odnosu na prethodnu sezonu, te očekuju da će postati značajan regionalni turistički centar kada je riječ o kvaliteu usluge i zabave.

I pored značajnih ulaganja cijene će ove zime ostati na prošlogodišnjem nivou, kazala je Nataša Pajović, pomoćnica izvršnog direktora za komercijalno markentiške poslove.

"Od ove godine u ponudi imamo kompletno novu opremu Brenda “Fischer” koja će biti dostupna za rentiranje, a najveća novina je pokretna traka za početnike i djecu. Cijene ovih usluga će biti usvojene tokom narednih dana i čim budu poznate objavićemo na sajtu i na društvenim mrežama", saopštila je Pajović.

Potencijal Kolašina je u razvoju turizma tokom cijele godine, pa ne čudi što se trenutno u Kolašinu gradi više hotela visoke kategorije, što će uz već postojeća dva velika i više malih hotela i te kako značiti da se potencijali u potpunosti iskoriste.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније