Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Tanjug/N1 ]

21. 10. 2024. 22:03 >> 22:02
Čitaj mi:

Gustavo Nočela

U Kolumbiji uhapšen šef napuljske Kamore

Kolumbijske vlasti uhapsile su danas bosa mafijaške organizacije iz Napulja, Kamore, Gustava Nočelu, koji se smatra za glavnu vezu tog kriminalnog klana sa proizvođačima droge u Kolumbiji, prenijeli su italijanski mediji.

Nočela je uhapšen u jednom stanu u gradu Medeljin, prenijela je italijanska agencija Ansa.

On je uhapšen na osnovu crvene potjernice Interpola koja je izdata na zahtjev agencije za borbu protiv narkotika Dea iz Napulja.

Kako je prenijela La Stampa, kolumbijska policija saopštila je da je Nočela uhapšen u okviru operacije Minerva, koja je sprovedena u saradnji sa Europolom, policijom Ujedinjenog Kraljevstva i italijanskim Karabinijerima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније