Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Mina ]

15. 09. 2024. 14:20 >> 14:20

Izraelska vojska

Stanovnici grada na jugu Libana pozvani da se evakuišu

Izrael je danas pozvao stanovnike grada Al-Vazani i okoline u južnom Libanu da se evakuišu.

Upozorenje je stiglo nakon što su četiri osobe povrijeđene u izraelskom artiljerijskom granatiranju u Kfar Kili i Odaisehu u južnom Libanu, dok su se evakuisali iz svojih domova.

Izraelska vojska saopštila je rano jutros da je oko 40 raketa ispaljeno iz južnog Libana prema sjevernom Izraelu, što je izazvalo nekoliko požara, prenosi Anadolija.

Libanska grupa Hezbolah potvrdila je da je gađala tri izraelska vojna mjesta u blizini granice sa južnim Libanom.

Napetosti su porasle duž libanske granice sa Izraelom zbog prekograničnih napada između Hezbolaha i izraelskih snaga u jeku brutalne izraelske ofanzive na Pojas Gaze, u kojoj je od 7. oktobra prošle godine ubijeno više od 41,1 hiljade ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније