Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Z.J. [ Tanjug ]

11. 09. 2024. 13:33 >> 13:35

Španija

Španska policija zaplijenila više od milion tableta ekstazija

Policija u Španiji zaplijenila je više od milion tableta ekstazija i drugih narkotika u vrijednosti većoj od 25 miliona evra i uhapsila devet osoba u Malagi i na Ibici.


"Ovo je najveća zaplijena sintetičkih pilula u Španiji ikada", saopštila je danas policija, napominjući da osumnjičeni pripa
daju "jednoj od najvećih narko bandi uključenih u distribuciju sintetičkih droga u Španiji", koja je operisala i u drugim dijelovima Evrope, prenosi list "La Razon".

Na čelu kriminalne grupe bili su italijanski državljani sa prebivalištem na Ibici, koja je poznata po svojim plažama i plesnim klubovima u kojima se često nalaze droge za  žurke poput ekstazija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније